Kantpresse

Gizelis S.A. ble grunnlagt av Stamatis Gizelis i 1968, og har spesialisert seg i produksjon av kantpresser og platesakser.

I dag er de et av de eldste selskapene innen sitt felt, med komplett ‘in house’ produksjon av metallbearbeidingsmaskiner.
Gizelis S.A. er et veletablert produksjonsselskap med betydelig tilstedeværelse i det globale markedet.

G-Flex

Innstegsmodellen, leveres som fast oppsett med 2 akse bakanslag, cnc-bombering, frontsupport, og CybTouch 12 PS styring.

G-bend Plus

Bestselgeren – Med opp til 10 akser og mange konfigurasjoner er dette maskinen i ypperste klasse. Ekstra bredde mellom sidestendere gjør at man på en 3 meter maskin kan få inn 3 meter gjennom hele maskinen, uten at dette går ut over plassen.

G-HD

Den kraftiske serien med presskraft fra 330 tonn til 880 tonn og opp til 7 meter knekkelengde.

Robobend

RoboBend-systemet er et fleksibelt system som gjør det mulig for kantpressen å fungere som en robotcelle bare når det er nødvendig. Resten av tiden kan kantpressen betjenes manuelt av en operatør.
Når man ønsker å produsere manuelt plasserer roboten seg på siden utenfor arbeidsområdet.

Presskraft kalkulator

Kalkuler hvor kraftig kantpresse du trenger!
Du trenger bare å vite tykkelsen og strekkfastheten på platen du vil bøye i tillegg til bredden på matrisen (du kan finne foreslåtte verdier i tabell under).

Legg inn de 3 dataene, og klikk deretter på beregn knapp, trykkkraften (tonnasje) beregnes automatisk av programmet (tonn pr meter plate).

Materialtykkelse (mm) - S
 
Strekkfasthet (kgr/mm2) - Β (stål: 42 / rustfritt: 70)
 
Matrise bredde (mm) - V
 
 
 
Last ned Gizelis katalogen her