fbpx
41 31 79 01 Man - Fre 07:00 - 16:00 Wecyveien 6
God service, alltid!
Gunstige serviceavtaler
Stort utvalg
Kontakt oss

Platesaks

Platesaks

Platesaks er en effektiv maskin for å kappe plater. Det er avanserte maskiner som gjør klipping enkelt og effektivt for deg som skal bruke den. Maskinen gir pene, nøyaktige kutt og hjelper deg videre i prosessen når du skal bøye, montere eller sveise materialet.

Vi har flere typer sakser hvor den ene maskinen kan klippe opp til 20mm stål. Vi har også  maskin fra Boschert Gizelis som er helelektrisk med masse utstyr for en effektiv, nøyaktig og sømløs produksjon

Det finnes to type maskiner:

Mekanisk

For å bruke en mekanisk platesaks må man aktivere en clutch via et mekanisk eller hydraulisk inngrep. Når denne er aktivert vil en veivaksel drive bladet på maskinen opp og ned og dermed er platesaksen klar til bruk.

Hydraulisk

Maskinen benytter hydraulikk for å aktiveres og det brukes trykk for å få maskinen og bladet i gang.

Vi tilbyr gode serviceavtaler for alle maskiner som er kjøpt hos oss. Serviceavtalene gjelder for hele Norge og vi vil alltid yte vårt aller beste for å gi deg topp service.

platesaks

G-Cut

Platesaks for klipping opp til 20mm stål!
En kraftig maskin med mange konfigurasjoner tilgjengelige, som automatisk måling av tykkelse, justering av snittspalte, 10” touch skjerm.

platesaks

G-Electrocut

Fremtidens saks er her fra Boschert Gizelis, helelektrisk saks med masse utstyr for mer effektiv produksjon. 

Opptil 50% mindre energiforbruk.

Vi har lang erfaring innen teknikeryrket og stiller store krav til nøyaktighet, punktlighet og profesjonalitet. Har du spørsmål, problemer eller ønsker generell service på din maskin kan du trygt ta kontakt med oss. Vi kan tilby serviceavtaler, med serviceavtale kan vi fungerer som din serviceavdeling. Vi samarbeider med flere servicebedrifter rundt om i landet for å yte rask hjelp når det trengs – kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om maskinene våre!

Kontakt oss om service her.